Sisteme filtrare apa

Apa este foarte importanta pentru sanatatea noastra!

Oamenii trebuie sa bea apa, zilnic, pentru o buna functionare a organismului, atrag atentia medicii si nutritionistii. Cât de mare este cantitatea, reglam in functie de ce alimente consumam si de cât de activi suntem in viata de zi cu zi.

Organismul uman elimina, in mod natural, in jur de 2,5 litri de apa pe zi. O cantitate egala trebuie asimilata in tot atâta timp, pentru a echilibra fiziologic organismul si pentru a evita deshidratarea. Cum se face asta? Prin consumul de apa, ca atare, si printr-o alimentatie corecta.

Lipsa apei din organism poate cauza scaderea tensiunii arteriale, dezechilibre electrolitice, aritmii cardiace si alte afectiuni. De aceea, pentru exercitiile fizice, apa filtrata de la robinet este bautura cea mai recomandata.

Apa reprezinta unul dintre cei mai importanti constituenti ai organismului uman, fara de care existenta nu ar fi posibila. Aproximativ doua treimi din greutatea corpului este reprezentata de apa. Fara aceasta, supravietuirea este posibila numai cateva zile.

BENEFICIILE SISTEMELOR DE FILTRARE A APEI

Puteti beneficia de consumul nelimitat al uneia dintre cele mai importante surse de sanatate din viata noastra.
Din momentul instalarii filtrului puteti folosi apa inclusiv la pregatirea mancarurilor si a bauturilor racoritoare – se recomanda acest lucru.
Costurile anuale de intretinere sunt minime.
Prin achizitionarea acestor filtre aveti in casa o sursa de apa curata, sanatoasa si care va costa infim in comparatie cu apa imbuteliata.
Scapati de povara zilnica a caratului apei de la supermarket.
Amortizarea investitiei intr-un sistem de osmoza se realizeaza inca din primele luni de la achizitie.

Exemplu calcul: Consum zilnic (minim estimat) apa potabila/familie 4 persoane: 10L

Cost estimat de achizitie apa imbuteliata: 1.25 lei/L Cost Zilnic: 1.25 lei X 10 Litri = 12.5 lei/zi Cost Lunar: 12.5 X 30 zile= 375 lei/luna

 

Nu ai gasit serviciul dorit?

Va anuntam ca termenii si conditiile de pe site-ul nostru s-au modificat. Vezi mai multe detalii aici.

Suna acum