Servicii termopane/tamplarie PVC

O casa eficienta energetic necesita revizii si reglaje periodic!

Geamul unui termopan are durata de viata de circa 25 de ani, iar pentru a beneficia din plin de avantajele unei izolari termice eficiente trebuie efectuate periodic revizii si reglaje ale tamplariei PVC.  Datorita faptului ca zi de zi tamplaria este solicitata, prin deschiderea si inchiderea geamurilor sau a usilor, se produce un grad mare de uzura in timp, ce este amplificat si de factori externi.

Daca va confruntati cu probleme din cauza ineficientei izolarii termice, este momentul sa solicitati efectuarea serviciilor Ajusto de revizie si reglare a tamplariei PVC

Cu ce te pot ajuta specialistii Ajusto?

O verificare precisa a tamplariei cu privire la etanseitate, presiune, adancime si verticalitate trebuie efectuata initial, ca mai apoi sa fie stabilite si necesitatea unor procedee precum gresarea, reglarea feroneriei, ungerea garniturilor cu solutii speciale, reglarea si recalarea sticlei.

Unul dintre elemente componente ale ferestrelor si usilor cu geam termopan predispuse deteriorarii, atat prin uzura, cat si din cauza factorilor externi, este garnitura. Rolul acesteia este de a etansa si de a izola marginile si colturile ferestrei sau ale usii, insa, daca zgomotele exterioare sunt mult mai deranjante, sau daca apa de ploaie patrunde in toc sau chiar inauntru, este necesara o inlocuire a garniturii uzate.

Pentru a nu risca deteriorarea sau afectarea profilului ferestrei, echipa de profesionisti Ajusto sunt aici pentru a te ajuta.

Cum se executa:

Specialistii Ajusto inlocuiesc garnitura si regleaza sticla pentru a reda confortul termic al locuintei.

Feroneria este una din componentele de baza ale termopanelor, asigurand functionalitatea elementelor de tamplarie.

Prevenirea este intotdeauna mai buna decat tratarea, insa in cazul in care sistemul de feronerie este foarte uzat, sau o piesa a mecanismului este defecta, inlocuirea acestuia este necesara, iar acest lucru se poate realiza cu profesionalism si incredere de catre specialistii Ajusto.

Cum se executa:

Specialistii Ajusto inlocuiesc feroneria, regleaza si greseaza mecanismul pentru a reda confortul termic al locuintei.

Modificarea deschiderii simple in deschidere oscilobatanta, dubla deschidere, presupune o imbunatatire adusa modului clasic de a deschide o fereastra, batant, putand fi deschisa si in forma de foarfeca, oscilant, pe aceeasi cercevea.

Aceasta modificare nu afecteaza structura de rezistenta a tamplariei PVC pe care sunt montate si nici nu scade nivelul de izolare termica sau fonica.

Care sunt pasii urmati de specialistii Ajusto?

In primul rand se realizeaza demontarea tamplariei mobile, apoi se inlocuieste vechea feronerie cu cea noua, cu dubla deschidere. Reglarea si gresarea feronerie sunt de asemenea pasi importanti luati in considerare de catre meseriasii Ajusto.


Pentru realizarea ofertei personalizate un profesionist Ajusto sa va deplasa pentru vizionare si masuratori la fata locului. Operatiunile incluse sunt:

 – deplasare profesionist;
– asistenta tehnica din partea Profesionistului – pe loc, telefonic sau inclusa in oferta;
– masuratori in teren pentru lucrarile solicitate;
– intocmire Oferta de lucrari detaliata pentru manopera si cantitati estimative pentru materiale (unde este cazul).

Cost: 150 lei* (se scade din valoare finala daca valoarea proiectului este de minimum 500 de lei)
*Program efectuare constatare Luni- Vineri 9.00-16.00.

Bine de stiut

Trebuie asigurat accesul facil la tamplarie in momentul realizarii serviciului de revizie si reglare. Astfel, specialistii Ajusto pot depista cauzele exacte ale problemei, acolo unde este cazul, si pot chiar recomanda inlocuirea diverselor componente.

servicii termopane

Daca inchiderea usilor sau a ferestrelor din termopan/PVC a devenit mai dificila in ultimul timp, datorita rigiditatii manerului, sau din contra, unei deplasari constante a acestuia, este indicat sa se efectueze o inlocuire a acestuia.

Manerele ferestrelor din PVC, indiferent de tipul de deschidere, simpla sau oscilobatanta, sunt usor de inlocuit atunci cand apelezi la ajutor profesionist din partea echipei Ajusto.

Care sunt pasii urmati de specialistii Ajusto?

In primul rand se realizeaza demontarea manerului vechi, apoi se monteaza cel nou. Reglarea si gresarea noului maner sunt de asemenea pasi importanti luati in considerare de catre echipa Ajusto.

Ferestrele sunt principala sursa de transfer termic pentru fiecare casa sau cladire. Ferestrele sparte, sau sigilate necorespunzator duc la schimbari ale aerului climat din interior. Astfel, apare riscul deteriorarii casei din cauza umezelii, formarea mucegaiului, dar si lipsa confortului termic.

Evita aparitia unor probleme in intreaga casa si apeleaza la experienta si profesionalismul echipei Ajusto!

Cu ce te pot ajuta specialistii Ajusto?

Un prim pas efectuat de acestia este demontare sticlei sparte, ca mai apoi sa efectueze montarea unei noi sticle, dar si revizuirea garniturii.

In momentul blocarii unor geamuri, usi sau rulouri PVC se recomanda interventia unor profesionisti ce pot limita pagubele pe care le-ai putea produce in momentul incercarii deblocarii usii pe cont propriu.

Un extra-ajutor din partea echipei Ajusto

Pentru ca utilitatea serviciului sa fie cat mai mare, specialistii Ajusto vor constata si daca sunt elemente ce trebuie inlocuite pentru buna functionare a geamului, usii sau rulourilor PVC, oferindu-ti si sfaturi pentru ca situatiile neprevazute de acest gen sa nu mai apara.

Bucura-te mereu de serile de vara, fara insecte

Primavara natura renaste, insa, alaturi de ea, apar si micii musafiri nepoftiti: tantari, muste, insecte. Cea mai avantajoasa masura de protectie a confortului familiei tale este plasa anti insecte.

Daca esti in cautarea durabilitatii in utilizare si intretinere, plasele de insecte pentru geam realizate de specialistii Ajusto iti pot aduce linistea serilor de vara, cu fereastra larg deschisa.

Tipuri de servicii pentru termopane/tamplarie PVC:

  • Revizii si reglaje tamplarie PVC, pret incepand de la 109 lei/buc;
  • Inlocuire garnituri uzate, pret incepand de la 10 lei/ml;
  • Inlocuire feronierie defecta, pret incepand de la 274 lei/buc; 
  • Modificare din simpla in dubla deschidere (sistem oscilobatant), pret incepand de la 342 lei/buc; 
  • Inlocuire maner simplu, pret incepand de la 75 lei/buc; 
  • Inlocuire maner cu cheie, pret incepand de la 119 lei/buc;
  • Inlocuire sticla sparta, pret incepand de la 137 lei/mp; 
  • Deblocari geamuri, usi si rulouri PVC, pret incepand de la 137 lei/buc;
  • Realizare plase insecte cu balamale pentru geam, pret intre 95- 150 lei/buc;
  • Realizare plase insecte cu balamale pentru usa, pret intre 177-274 lei/buc.

Preturile contin TVA.
Servicii disponibile in Bucuresti si Ilfov.

În urma unor probleme pe care le-am avut din cauza tâmplăriei pvc, legat de etanșeitate, am apelat la serviciile meșterilor Ajusto. Intervenţia a fost rapidă, meșterul a observat mai multe decât am crezut eu că sunt, raport calitate preț foarte bun, o lucrare temeinică. Recomand!
Cum se încălzește afară, cum începe ușa de termopan să se închidă mai greu. Iarna nu am probleme la contracție. Mă deranja că trebuia să o forțez mereu, așa că am apelat la serviciile Ajusto. Cu ocazia asta am schimbat și un mâner care nu mai mergea bine. Sunt mulțumit de lucrare, mai ales că au fost foarte prompți. Acum știu la cine să sun când mai apar probleme prin casă.

razvan

Va anuntam ca termenii si conditiile de pe site-ul nostru s-au modificat. Vezi mai multe detalii aici.

Suna acum