Servicii de mutari

Servicii profesionale de mutari in Bucuresti si timp rapid de executie

Profesionalism, corectitudine si transparenta

Elaboram organigrama mutarii, acordand o atentie sporita detaliilor. Operatiunile sunt realizate de echipe conduse de team leaderi cu experienta pentru a putea lua cele mai bune decizii.

Misiunea noastra estea aceea de a duce la bun sfarsit toate solicitarile dumneavoastra, in termenii si conditiile stabilite. Fiecare mutare are caracteristici specifice, aducand noi provocari ce trebuie tratate cu seriozitate.

Parcul auto este unul modern si cuprinde camioane de diferite marimi (de la 14mc la 36mc) si tonaje (de la 3,5t la 7,5t). Astfel asiguram o logistica fluenta si timpi excelenti pentru orice tip de transport.

Servicii excelente si preturi corecte

  • Profesionalism
  • Preturi competitive
  • Garantam siguranta bunurilor prin polita de asigurare 50.000€. Polita acopera: asamblarea si dezasamblarea bunurilor, impachetarea/ambalare bunurilor in materiale specifice, incarcarea bunurilor gata ambalate in mijloacele de transport, descarcare bunurilor din mijloacele de transport la destinatie, despachetarea bunurilor.
  • Evaluare gratuita

Contacteaza-ne acum pentru o estimare gratuita.

Servicii disponibile in Bucuresti.

Exemplu de plan standard pentru operatiuni de  mutari mobilier:

  • Realizam inventarul bunurilor impreuna cu dumneavoastra. Prin aceasta metoda dorim sa intocmim o lista completa a mobilierului si operatiunilor solicitate (transport, manipulare, dezasamblare/reasamblare, impachetare/despachetare, ambalare, pozitionare etc)
  • Elaborare plan de mutare mobila. De indata ce ne-ati comunicat toate cerintele si evaluarea s-a terminat, urmeaza alcatuirea planului si prezentarea acestuia cu detaliile aferente: cand, unde, cum, cu cine si de ce. Deoarece trebuie sa fim in concordanta cu regulile administratorilor sau proprietarilor din cladirea respectiva, este datoria dumneavoastra sa asigurati functionalitatea si posibilitatea utilizarii lifturilor.
  • Startul efectiv al operatiunii – echipa noastra se va prezenta la data stabilita verbal sau prevazuta in contract.Va recomandam sa realizati o schita cu amplasarea exacta a mobilierului.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este doar sa ne indicati locul dorit si noi vom pozitiona si aranja totul in noua locuinta asa cum ne solicitati.

Funcționam într-un apartament mic de bloc ca firmă de servicii de contabilitate și a trebuit să ne mutăm într-o vilă mai spațioasă. Nu încăpea în discuție să mutăm noi, așa că am apelat la Ajusto. Experiența cu voi a fost extraordinară, așa că țin să vă mulțumesc încă o dată. Pe lângă chestiunile legate de mutat, am apreciat enorm faptul că domnii erau atenți să nu zgârie parchetul, să nu lovească vreun perete, ținând cont că aveam niște dulapuri mari și grele. Mutatul este un proces greu și solicitant dar dacă apelezi la cine trebuie, jumătate din problemă e ca și rezolvată.

Iulia

Am avut de transportat electrocasnice mari, frigider, aragaz, mașină de spălat, un pat care trebuia și dezasamblat, o bicicletă și câteva cutii cu haine. Am căutat recomandări din partea unor persoane care au mai apelat la servicii, pentru mine era prima dată. Pe net am găsit cu zecile firme de genul, însă nu știam cât de serioase sunt, să nu îmi dea plasă în ziua mutării. La Ajusto am sunat să cer detalii și mi-a inspirat încredere. Pentru cu am experiența cu mutatul sau cu prețurile în domeniu mi s-a părut mai ok să apelez la o firmă, având în vedere că nu te muți toată ziua. A fost perfect, adică ați fost perfecți. Bravooo

Marius

Sunt nevoită să mă mut frecvent. Locuiesc cu chirie și cam ăsta e prețul de plătit, dacă e să mă exprim așa. Avantajul e că mă mut după serviciu și apoi mie îmi e cel mai bine. Dar stresul cu mutatul e oribil. Știam de la un cunoscut de Ajusto, dar nu-mi dăduse foarte multe detalii. Când am sunat și mi-au făcut un plan elaborat de mutare, cu dată fixă, cu schiță unde amplasez mobila, am crezut că nu sunt la noi în țară. Ce să mai spun, felicitări și de atunci vă tot recomand 🙂 !

Cristina

Va anuntam ca termenii si conditiile de pe site-ul nostru s-au modificat. Vezi mai multe detalii aici.

Suna acum