Instalare Leagan, Hamac Yoga, Sac box, Bara tractiuni

Relaxare, stretching si tonifiere in confortul propiei case!

Apeleaza la un serviciu profesional pentru instalare.

Odata ce ai un Yoga Swing la tine acasa, relaxarea capata cu totul si cu totul alte dimensiuni. Imagineaza-te ascultand muzica culcat in hamacul tau la 1.5 m suspendat in aer, citind o carte in postura Sukhasana, sau dandu-te in leagan in propria ta sufragerie (am pune un mic pariu ca nu te-ai fi imaginat facand asta prea curand). In alte cuvinte, te asteapta vremuri foarte, foarte distractive.


Creaza-ti un spatiu unde sa te relaxezi si să petreci timp de calitate. Leaganul suspendat este ideal pentru cei cu idei indraznete care vor sa-si decoreze living-ul sau terasa creativ folosind piese de mobilier cu design ingenios. Monteza leaganul suspendat apeland la profesionisti.


Acum poti face exercitii acasa folosind bara de tractiune. Bara de tractiune este accesoriul de bodybuilding care va defini musculatura prin exerctții de suspensie. Exercitiile vor dezvolta bicepsii, muschii dorsali, umerii, pectoralii si chiar si abdomenul.
Apeleaza la profesionisti pentru montajul barei de tractiune.


Folosirea sacului de box pentru antrenament prezinta avantaje deloc neglijabile. Acesta va permite:

  • sa va tonifiati muschii;
  • sa imbunatatiti nivelul de rezistenta;
  • sa aveti un sistem cardiovascular sanatos, deoarece antrenamentul la sacul de box pune accent pe dezvoltarea fizica;
  • sa consumati energia in exces pentru a elimina stresul si tensiunile de zi cu zi.
montaj aparate relaxare si sportive

Nu stii daca ai suficient de mult spatiu acasa sau te ingrijorezi ca este dificil montajul? Avem vesti bune, totul e mult mai simplu decat iti imaginezi.

Specilistii Ajusto se ocupa de montaj pentru tine!

Servicii disponibile in Bucuresti si Ilfov.

Nu ai gasit serviciul dorit?

Aveam dureri groaznice, dar de cand am descoperit yoga pot spune că viata mea s-a schimbat complet si de mult doream sa-mi deschid propriul studio de yoga cu hamace yoga swing. Dupa multe cautari am dat peste cei de la Ajusto si montarea celor 5 hamace suspendate a fost floare la ureche. Multumesc mult!

Roxana

Nu ajung foarte des la sala, insa doresc sa-mi mentin aspectul fizic prin sport acasa, asa ca am decis sa duc acest lucru la nivelul urmator printr-un sac de box. L-am comandat, mi-am dat seama ca este mult prea greu pentru a-l monta sigur si am apelat la cei de la Ajusto. Acum casa mea a ajuns ring de box pentru toti tovarasii mei,

Alin

Ai mei copii intotdeauna si-au dorit un loc special de relaxare/joaca dupa scoala si atunci a fost ideea minunata a sotului meu de a achizitiona un leagan suspendat, dar intrebarea era cum anume il montam? Dupa un mic research si cateva cautari si telefoane am gasit echipa Ajusto si in 2 zile cei mici aveau propriul colt de rai. Multumesc echipa Ajusto

Andreea

Va anuntam ca termenii si conditiile de pe site-ul nostru s-au modificat. Vezi mai multe detalii aici.

Suna acum