Curatatorie canapele material textil

Casa ta merita o canapea ”ca noua”, spalata cu spuma activa!

O canapea curatata inseamna o atmosfera proaspata si un mediu curat.

Oricat de ingrijita este casa ta, o canapea patata, plina de praf si cu un miros neplacut strica intreaga atmosfera. Pentru ca stim cat de dificil este sa cureti canapeaua sau fotoliile, venim cu echipament special, produse de curatare profesionale si personal calificat.

Vei avea parte de o canapea fara praf si acarieni, cu miros placut, fibre textile intarite si culori proaspete.

Uscarea se face in mod natural, in aproximativ 3-4 ore, dupa curatare nivelul de umezeala din tesatura fiind foarte redus.

Cat dureaza o spalare si curatare de canapea?

Timpul alocat pentru spalare si curatare difera usor in functie de gradul de mizerie si de frecventa petelor. Totusi in mod normal timpul general pentru curatare este de 45 minute pentru spalare si igienizare unei canapele 3 locuri.

Ce aparatura folosim?
Aparatura cu care plecam la locatie in cazul spalarii de saltea si canapea este sistemul profesional de injectie extractie de la Ghibli si sistemul cu aburi de la Karcher.

Ce detergent folosim?
Detergentul pe care il folosim pentru spalarea si igienizarea saltelelor si canapelelor este detergent profesional de la Mediclean folosit numai pentru metoda de injectie extractie.

Detergentul este toxic pentru copii?
Detergentul profesional Mediclean nu este toxic,nu are in componenta sa substante alergenice si este avizat de catre Institutul international de sanatate.

Detergentul este toxic pentru animale?
Detergentul Nu este toxic pentru om sau animale si nu are in componenta sa substante care pot determina alergii sau alte componente active.

Ce fac specialistii nostri?

Curatarea canapelelor din material textil se face cu sistem profesional de injectie-extractie si detergenti cu spumare redusa si uscare rapida.

Se curata atat pernele care apartin canapelei, corpul canapelei iar in cazul celor extensibile curatarea se face si in interiorul canapelei.

Servicii disponibile in Bucuresti si Ilfov.

Garantia lucrarii nu include scoaterea tuturor petelor sau reaparitia lor dupa executarea lucrarilor, aceasta depinzand de mai multi factori, cum ar fi: vechimea petelor, profunzimea petelor in structura canapelei, interventia ta asupra petelor cu solutii clasice de curatare, calitatea materialului curatat.

Nu ai gasit serviciul dorit?

Recomand. De Sărbători am scăpat de frecatul canapelei de culoare crem cu zeci de soluții care mai de care mai scumpe, care promit că îndepărtează orice pată, când colo bani aruncați pe fereastră. Am văzut diferența folosirii sistemului profesional cu abur și spumă și în plus și uscare rapidă.

Denisa R

Am fost foarte mulțumiți de cum ne-a fost curățat colțarul din living de un specialist Ajusto. A venit exact la ora la care am stabilit, și-a făcut treaba, după care a plecat fără să stea prea mult la discuții sau să aștepte bacșis cum se întâmplă adesea. Mi s-a părut o atitudine profesionistă cum rar întâlnești în România.

Mariana I

Am stat și am privit ca un copil fascinat de cât de curată a rămas canapeaua după ce doamna Elena a venit și a curățat-o. Arată pur și simplu ca atunci când am cumpărat-o, ca nouă.

Marius

Va anuntam ca termenii si conditiile de pe site-ul nostru s-au modificat. Vezi mai multe detalii aici.

Suna acum