Curatare saltele

Salteaua curatata in profunzime, un rasfat noapte de noapte!

Ne petrecem aproximativ o treime din viata dormind, asa ca este important sa intretinem un mediu curat, cu o saltea impecabila, fara praf, mucegai, murdarie acumulata, acarieni sau bacterii, pentru a ne bucura de un somn placut, dar mai ales, fara consecinte neplacute pentru sanatate.

Dupa cum stim, curatarea in profunzime a saltelei este imposibila in mod obisnuit, asa ca va propunem utilizarea aparatelor profesionale, cu metoda de injectie-extractie de detergent care curata in profunzime tesatura si materialul din care este confectionata salteaua. Astfel, va veti putea bucura de o saltea curata, cu miros placut, un mediu perfect pentru un somn odihnitor!

Cat dureaza o spalare si curatare de saltea?

Timpul alocat pentru spalare si curatare difera usor in functie de gradul de mizerie si de frecventa petelor. Totusi in mod normal timpul general pentru curatare este de 30 minute pentru spalare si curatare saltea 2 persoane.

Ce aparatura folosim?
Aparatura cu care plecam la locatie in cazul spalarii de saltea si canapea este sistemul profesional de injectie extractie de la Ghibli si sistemul cu aburi de la Karcher.

Ce detergent folosim?
Detergentul pe care il folosim pentru spalarea si igienizarea saltelelor si canapelelor este detergent profesional de la Mediclean folosit numai pentru metoda de injectie extractie.

Detergentul este toxic pentru copii?
Detergentul profesional Mediclean nu este toxic,nu are in componenta sa substante alergenice si este avizat de catre Institutul international de sanatate.

Detergentul este toxic pentru animale?
Detergentul Nu este toxic pentru om sau animale si nu are in componenta sa substante care pot determina alergii sau alte componente active.

Ce fac specialistii nostri?

In primul rand, aspira salteaua.

Apoi curata cu sistem profesional de injectie-extractie toata suprafata saltelei, indepartandu-se asfel petele, murdaria, praful si acarienii. Salteaua se curata pe ambele parti.

Bine de stiut!

Nu toate petele se pot indeparta in totalitate ele depind de foarte multi factori (timpul care a trecut de cand este pata, ce a curs pe locul respectiv). Petele se pot indeparta in procent diferit de la 20% pană la 100%.
Se vor utiliza solutii speciale de curatare, antialergice si cu proprietati dezinfectante.
In urma procesului de curatare a saltelei este necesar un timp de uscare de 3-4h, ea ramanand usor umeda.

Servicii disponibile in Bucuresti si Ilfov.

Nu ai gasit serviciul dorit?

Avem o saltea ortopedică de firmă cunoscută, care a costat multișor acum câțiva ani, și nu ne-am dorit să o schimbăm când am aflat că va veni bebe pe lume. Am apelat la Ajusto pentru că am vrut o igienizare corect făcută de profesioniști. Rezultatul a fost extraordinar.

Luminita

Serviciul este excelent, știam de la o prietenă care apelase la Ajusto de curând. M-a convins când mi-a povestit de toată treaba cu acarienii. Chiar merită.

Teodora

Prețul nu este mic, dar rezultatul este excelent. Adică nu a trebuit să cumpăr o saltea nouă după ce am dormit cu fetița care a făcut pipi în pat de mai multe ori. Salteaua este foarte bine curățată și dezinfectată.

Bogdana

Va anuntam ca termenii si conditiile de pe site-ul nostru s-au modificat. Vezi mai multe detalii aici.

Suna acum