8 decorațiuni de efect care transformă radical o casă

5 martie, 2020

Decorațiunile au puterea fantastică de a-ți personaliza casa și de a o transforma uneori chiar radical, fără a fi nevoie să schimbi lucruri importante precum mobila. Dacă vrei să-i oferi casei tale un aspect deosebit fără să cheltui foarte mulți bani, ei bine, cu ajutorul câtorva trucuri, respectiv a unor decorațiuni de efect, vei reuși să obții ambientul pe care ți-l dorești.

Iată ce decorațiuni au puterea de a-ți transforma radical casa:

decoratiuni de efect casa

1. Rame foto multiple

Ramele foto au puterea de a adăuga un aer mai personal, mai special, casei tale. Astfel, vei putea să îți transformi livingul într-un loc unde amintirile par să plutească peste tot din jur. Alege poze din ipostaze deosebite, vacanțe în orașe spectaculoase sau momente unice din viața copilului. Decorează-ți locuința în cel mai frumos mod cu putință, alegând rame de efect în acordul stilului de design ales: colorate sau alb negru pentru un design modern, cu ramă vintage într-un decor clasic elegant sau din lemn natur într-un decor minimalist, scandinav.

2. Plante de interior

Cu ajutorul plantelor poți avea propria ta oază de verdeață, dar și un decor spectaculos în interiorul casei. Deci, nu opta pentru ghivecele clasice, ci mergi pe varianta unor modele de impact sau pe variante spectaculoase de a le suspenda.

3. Veioze art deco

Într-un dormitor minimalist, foarte simplu, cu mobilă care nu iese în evidență, poți aduce un aer glamour, luxos, cu ajutorul a două veioze în stil art deco.

4. Tablouri canvas

Un tablou canvas poate fi o adevărată operă de artă modernă, chiar dacă prețul său este accesibil pentru orice buzunar. Pentru un efect deosebit alege un tablou multicanvas, adică o imagine tăiată și împărțită în 3-5 părți fiecare cu rama sa. Efectul final este spectaculos.

5. Draperii cu imprimeuri

Ferestrele sunt ochii unei case, așa că îndrăznim să spunem că draperiile sunt ca machiajul pentru ochi, adică nu doar că îi evidențiază, dar pot masca anumite imperfecțiuni. Deci, dacă vrei să-i dai casei tale o alură specială joacă-te cu efectul creat de draperii. Dar ține cont de un lucru: poți aduce un strop de dinamism prin imprimeurile draperiilor doar dacă ai o cameră simplu amenajată, cu mobilă cu tapițerie uni, finisaje cuminți.

6. Vaze cu flori

Nu doar datorită efectului benefic este bine să ai flori în casă, ci și datorită efectului spectaculos pe care îl oferă unui ambient. Profită de fiecare anotimp și colorează-ți casa cu vaze cu flori colorate sau cu aranjamente florale spectaculoase pe care le poți face foarte ușor vizionând câteva tutoriale.

7. Statuete din bronz

Statuetele din bronz sunt ideale ca obiecte decorative cu caracter vintage, fie că le încadrezi într-un design contemporan, clasic sau retro se vor vedea spectaculos. Din fericire, se găsesc o mulțime de astfel de statuete, cu figuri importante ale istoriei, muzicieni celebri sau diverse elemente care amintesc de evenimente importante din istorie.

Un cufăr retro

Un cufăr retro, elegant, se potrivește de minune în completarea canapelelor cu tapițerii din texturi fine, în culori regale, cum este albastrul, verdele sau vișiniul. Poți folosi cufărul și ca măsuță de cafea și garantăm că toți invitații îl vor admira.

Obiectele decorative sunt extrem de importante în decorul unei casei, însă pune preț pe calitatea lor, pentru că acest lucru se va vedea odată cu trecerea timpului. Dacă ai nevoie de un meșter bun în amenajări interioare, ajusto.ro te poate pune în legătură cu oameni care știu bine ce fac și lucrează la standarde ridicate.

preloader